Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

12 plasser til Tussetind

9 mai 2018 @ 08:00 - 13 mai 2018 @ 17:00

Hendelse Navigasjon

Hei Skiglade damer !

På Polhøgda fikk vi høre det inspirerende foredraget om Therese Bertheau, vår første kvinnelige klatrepioner !

Tussetind heter fjellet oppkalt etter henne ????!!! Dette må vi gjøre noe med ! I tillegg er feil topp markert med dette navnet på kartet. Her er det mye som må rettes opp !

TUSSETIND venter på oss !  Kom gjerne med forslag til Dåpsermoni.

Felles transport til Sota seter. En dags anmars(på fjellski eller Rando)til Trulsbu som vi bruker som Basecamp i 3 dager !!! snakk om smørøye !!!

Trulsbu ligger midtveis mellom Sota og Nørdstedalsseter og er et fint utgangspunkt for turer til Hestbrepiggene og Holåtindene. Med utgangspunkt fra Lom er det mulig å passere ikke mindre enn åtte topper over 2000 meter på turen fram til Trulsbu. Det finnes mange topper å utforske i nærheten av hytta, så det kan være lurt å sette av en ekstra dag eller to til dette. For de brevante er det også mange muligheter da Holåbreen ikke ligger langt unna hytta.

Utstyr: Hytta har det du trenger av utstyr for matlaging og et hyggelig opphold, som fullt kjøkkenutstyr, dekketøy og sengeklær. I tillegg vil du finne et godt utvalg av mat på proviantrommet. Det er ikke strøm på hytta, men gass, vedfyring og stearinlys som lyskilde. Vann hentes i nærmeste bekk/vann. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv, og ellers rydding av hytta inne og ute. Lakenpose eller sovepose skal alltid brukes ved overnatting. Oppslag med hytteregler og priser finner du på hytta.

Obs 12 plasser..meld dere på !

påmelding til grosvoldanne@gmail.com

Margarete , Liv, Anne og Vigdis

Detaljer

Start:
9 mai 2018 @ 08:00
Slutt:
13 mai 2018 @ 17:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags: