« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Folgefonna på langs 17.-21 mai

17 mai @ 08:00 - 21 mai @ 17:00

Hendelse Navigasjon

Noen flere som vil gå Folgefonna på langs 17. – 21. mai?

Vi er 5 damer som har veldig lyst til å gå over Folgefonna denne våren.

Helgen 17. – 21. mai er booket, og hvis været blir håpløst da, har vi opsjon med guiding helgen etter.

Vi vil gjerne ha med inntil 3-4 damer til (antallet har med guidingen å gjøre). Første mann til mølla-prinsippet.

Ragnhild har «røtter» i området og har sjekket ut en del forhold for oss:

Folgefonni Breførarlag vil guide oss over, se turbeskrivelsen på deres nettside: http://www.folgefonni-breforarlag.no/en_GB/activity/55762/folgefonna-paa-langs

Avtalt pris er 1890,- per dame for fører over breen, opphold og mat på Fonnabua.

Vi kjører over til Jondal 17. mai. 2 – 3 biler. Blir det fint vær, kan vi få oss en tur på Haukeliseter og litt mat der.

Vi overnatter i Jondal, breførerlaget ordner, kr 600,- for overnatting, frokost og matpakke. Vi blir transportert inn til breen og så er det to dager over breen (overnatting på Fonnabua).

Vi må finne overnatting i Rosendal fra fredag til lørdag, Ragnhild sjekker. Vi skal avklare at noen vil servere oss middag når vi kommer seint ned fredag. Breførerlaget skal ha kjørt Ragnhilds bil fra Jondal til Rosendal, med ekstratøy etc. for alle.

Lørdagen tar vi det med ro og «gjør» Rosendal etter det vi lyster. Vakkert sted med Baroniet og natur.

Ragnhild regner md hun har fått reservert Baroniet fra lørdag til søndag – vi håper på middag der lørdag. Ellers blir det mat et annet sted.

Retur til Oslo søndagen – hjemturen planlegges ut fra vær og lyster etter hvert.

Spørsmål og påmelding til

Ragnhild G. Hodnekvam