• Kollerangling 2007

    2-3 mars 2007 (fredag-lørdag): Innendørsdelen av arrangementet i 2007 ble lagt til Katnosdammen. Vi ankom Katnosa fra henholdsvis Frognerseteren, Sørkedalen og Bislingen. Vi var ti damer som deltok.

    Lørdagen besteg vi de to høyeste toppene i Oslo; Kjerkeberget (629 moh) og Kikuttoppen (611 moh). Vi møtte også en annen med-Dame, Hanne Toftdahl, på vår vei opp til Porthøgda, men hun var ute på en raskere tur enn hva Kollerangling kan by på.

    Middag var medbrakte kyllingfileter/biffer som ble stekt etter alle kunstens regler, og Helen serverte vidunderlig soppstuing laget av sine tørkede traktkantareller (ingen vekt i sekken og de svellet mirakuløst på kort tid). Men før bestigningen av toppene, tidlig før frokosten, måtte de av oss som enda ikke hadde blitt opptatt i Helens Morgenbadgjeng (hver mandag klokken 7 på Huk) ut i bekken for å nyte det friske draget rundt fotbladene. Derigjennom ble vi opptatt som assosierte badeengler (det vil si at vi kun stiller på lille julaften da evenementet starter klokken 9 og vi i tillegg tar fri fra jobben. Bonus denne spesielle morgenen er ”Deilig er jorden” for blandet Damekor og juleknask).